Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев бе четвърти поред

...
Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев бе четвърти поред
Коментари Харесай

Ивайло Дражев се обърна към делегатите: Надявам се да сте обективни

Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев бе четвърти подред при изявленията пред делегатите. След качването си на трибуната, той описа в резюме кой е и с какво се занимава и прикани за обективност при гласуването.

" За тези младежи, които не ме познават. Собственик съм на достоверния клуб " Черноморец ". Има доста притежатели на клубове, които направихме стадиони, школи и игрища, а не можем да участваме във футбола. Надявам се да сте справедливи. Залата нормално не претегля делегатите по техните благоприятни условия. Не считам да посрамвам някакви нови визии. Мисля, че БФС е доживял за едно по-сериозно ръководство. Управителният орган съставлява сдружението, не президента. Няма логичност един човек да ръководи системата на БФС. Затова общото заседание на зоните би трябвало да избира своите представители. За да не може по-късно администрацията да се оправдава. Тези представители на зоните, би трябвало да са част от Изпълкома. Организацията би трябвало да бъде обединена ", сподели Дражев.

" Нямаше потребност цялото министерство на вътрешните работи да е извън. Нямаше потребност от толкоз защита. Ние не сме нарушители. Струва ми се, че сезон пролет-есен е по-подходящ за провеждането на шампионата у нас поради атмосферните условия. Другото ми предложение е по отношение на присъединяване на чужденците в шампионата. Мога да ви кажа, че сега, в който " Черноморец " стартира да играе единствено с млади български момчета, тогава видяхме нашите триумфи. ", добави претендентът за президент на централата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР