Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов информира

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов информира
Коментари Харесай

Бербатов внесе яснота за развитието на делата, свързани с Конгреса на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов осведоми в обществените мрежи по какъв начин се развиват делата, свързани Конгреса на БФС от 12 октомври 2021 година.

" Уважаеми поддръжници, искащи смяна в българския футбол, уважаема футболна общност, бихме желали да ви осведомяваме за развиването на делата, свързани с опорочения и манипулиран конгрес на БФС от 12 октомври 2021 година, избрал за президент Борислав Михайлов при груби нарушавания на закона и Устава на БФС.
 Стилиян Петров: Клубовете незабавно се нуждаят от вложения и поддръжка, БФС не предлага нищо
Стилиян Петров: Клубовете незабавно се нуждаят от вложения и поддръжка, БФС не предлага нищо

" За всички нас е толкоз тъжно да бъдем очевидци на това "

Припомняме, че на първа инстанция Софийски градски съд постанови единственото вярно решение, а точно - анулация на всички решения, взети на този.

Със страдание би трябвало да кажем, че тричленен правосъден състав на Апелативния съд с ръководител Теодора Кръстева и докладчик Светлин Михайлов постанови решение, което попречва развиването на българския футбол и ощетява футболната общественост.

За претекстовете на това решение оставяме всеки от вас да направи самичък изводите за себе си.

ТОВА НЕ Е КРАЙНО РЕШЕНИЕ И НИЕ НЯМА ДА съдебна експертиза ОТКАЖЕМ, ЗАЩОТО ВЯРВАМЕ В ПРАВОТАТА СИ. Затова ще апелираме решението пред Върховния касационен съд.

А тези, които пречат на развиването на българския футбол, на по-доброто бъдеще на българските деца и на които не им пречи да погазват закони, можем да кажем единствено - справедливостта ще спечелва!

Това се отнася с цялостна мощ и за управлението на БФС. Спрете да убеждавате футболната общност, че чакате всички каузи да приключат, с цел да свикате конгрес. Ясно би трябвало да се съобщи, че всеки предстоящ конгрес ще обезсили решенията на предходните и делата по тях ще се окажат безпредметни.

ЗАЩО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е СТРАХ ОТ ОБЕДИНИТЕЛЕН, ЧЕСТЕН И ОТКРИТ КОНГРЕС?

Цялата общност знае, че в транспарантен конгрес вие просто нямате късмет.

Страхът ви би трябвало да бъде още по-голям, тъй като ние продължаваме с цялостна мощ битката за правдивост, а вие ще би трябвало да си понесете отговорността!

Ние няма да се откажем - поради всички хора, които действително вършат футбола в България, поради клубовете, в името на децата ", написа Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР