Кандидатът за наследник на Тереза Мей на лидерския пост в

...
Кандидатът за наследник на Тереза Мей на лидерския пост в
Коментари Харесай

Борис Джонсън изключи удължаване на срока за Брекзит

Кандидатът за правоприемник на Тереза Мей на лидерския пост в Консервативната пария Борис Джонсън изключи опцията за ново удължение на периода за Брекзит, оповестява националният ежедневник The Independent, представен от " Фокус ". 

Претендентът за Даунинг стрийт 10 бе безапелационен, че Обединеното кралство ще напусне структурите на Европейския съюз до 31 октомври тази година – и нито ден по-късно. Джонсън още веднъж отхвърли да разиска в детайли случая от преди няколко дни, когато полицията се е отзовала на сигнал за битов скандал.

В изявление пред Военновъздушни сили той дефинира като „ просто незаслужено “ въвличнае на обичаните му хора в борбата на политическата сцена.По-рано денем стана ясно, че спечелилият в конкуренцията за лидерския пост в Консервативната партия и министър председател на Обединеното кралство ще бъде разгласен на 23 юли. Към сегашния миг любимец за поста е някогашният министър на външните работи на страната – Борис Джонсън. Негов противник е сегашният първи посланик на Лондон Джереми Хънт.

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР