Кандидатът за министър-председател проф. Николай Габровски започна срещи с представители

...
Кандидатът за министър-председател проф. Николай Габровски започна срещи с представители
Коментари Харесай

ДБ се срещнаха с проф. Габровски! Въпреки това няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ

Кандидатът за министър-председател проф. Николай Габровски стартира срещи с представители на всички парламентарни групи в 48-ото Народно заседание. По време на срещите проф. Габровски показва визията си за сформиране на държавно управление с първия мандат и търси поддръжка за подобен.
Прочетете още
Поканите към всички към този момент са изпратени. Разговорите започнаха през днешния ден с представители на ПГ „ Демократична България “.

Проф. Габровски благодари на Демократична България за срещата макар декларираната им авансово позиция. Той изясни, че дейностите му са опит да се понижи тона и радикализацията сред партиите.

" Може би е време за по-друг метод. Надявам се поръчките ми да са отворена врата към повече консенсус и съгласие ", изясни професорът.

Христо Иванов пък стартира с благопожелание за триумф на професора.

" Влизате на терена в извънредно сложен миг. Но в случай че съумеете, това ще е триумф за страната ни. Отзоваваме се, с цел да изразим уважението си към вашите старания да помогнете на политическата система да преодолее разликите, изясни Иванов.

Той изясни, че са на срещата с изключение на като хора, които да покажат доброжелателност, само че и като 6-а мощ, не надскачат значимостта си.

Имаме решение, че не можем да подкрепим, което очевидно нищо общо с вас и вашите старания, изясни още веднъж Иванов.

Ако вие излъчите държавно управление, ние ще бъдем отворени, въпреки и като съпротива да работим по съответни тематики по този начин, както и в този момент работим - има необятен набор от тематики, по които работим добре с ГЕРБ, добави съпредседателят на Демократична България.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР