Кандидатът за кмет на Варна Благомир Коцев, издигнат от ПП

...
Кандидатът за кмет на Варна Благомир Коцев, издигнат от ПП
Коментари Харесай

Хитрец в Narod.bg: Благомир Коцев се на*ра, отложи обвинение заради „стомашни проблеми“

Кандидатът за кмет на Варна Благомир Коцев, повдигнат от Политическа партия и Демократична България, безусловно се на*ра преди старта на предизборната акция. С опрощение за „ стомашни проблеми “ топ аферистът не се яви във Варненска следствена работа за покачване на обвиняване по делото нанасяне на обилни вреди на Областната администрация от юридически контракт, подписан с адвокатската адвокатска фирма, която обслужва частните му компании. Пак заради стомашното разстройство се отсрочи и делото за гратис поставените шатри в Морската градина, от които Благомир Коцев печели солидно, издаде човек на Narod.bg от Варна.

На 15 септември Варненската окръжна следствена работа приканва Благомир Коцев, с цел да му повдигне обвиняване по досъдебно произвеждане номер 3 от 2023 година за закононарушение по работа по член 282, ал 1 от Наказателен кодекс, за което Narod.bg към този момент писа. Текстът планува наказване отнемане от независимост до 5 година

Коцев не се явява на призовката, представяйки болничен лист за 1 ден с диагноза… стомашно-чревно разстройство. Ден по-късно хитрецът разгласява фотоси от плажа, евентуално в опит да успокои гласоподавателите си, че всичко в отделителната му система към този момент е наред.

Варненският административен съд пък отсрочи делото за шатрите в Морската градина, ситуирани върху държавен парцел, даден гратис за прилагане и печелене на Благомир Коцев през заведението „ Хоризонт “.

Реклама

Същото, за което той отхвърли да поеме отговорност, тъй като сякаш не желал никакви дарове, които обаче не отказал от предшественика си в Областна администрация – Стоян Пасев.

Кандидатът за кмет дори разви тезата, че безплатното прилагане и печелене от декарите в Морската градина някак си му се поставя по завещание от времето на социализма.

Неявяването на двамата представители на „ Хоризонт “ в правосъдна зала комфортно се съчетало с отдръпване на пълномощията, които са дали на юристите си. Всички дейности на „ смелия “ претендент за кмет навеждат на догатката, че схемаджията се пробва по всякакъв начин да забави правораздаването, което не е добър знак за желанията на много възможен градоначалник като Благомир Коцев.

Междувременно тарикатът се записва като претендент за кмет на община Варна, с цел да употребява функционален имунитет за времето на предизборната акция.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР