Кандидатът за кмет на София за Местни избори 2019 от

...
Кандидатът за кмет на София за Местни избори 2019 от
Коментари Харесай

Воля с мерки за по-добър живот на пенсионерите в София

Кандидатът за кмет на София за Местни избори 2019 от партия " Воля " инж. Пламен Христов е подготвен със специфични ограничения за възстановяване на живота на пенсионерите в столицата. По думите му към този миг за тях не се поставят задоволително грижи.

" Крайно време е столичният кмет да се погрижи за възрастните хора. Аз предлагам част от бюджета да  е за дотирането на приютите за остарели и заболели хора ", съобщи инж. Христов. " Част от пенсията остава за тях, а това, което не доближава, да се поема от Общината. Те са плащали налози напълно разумно е общината да се погрижи за тях ".

Освен това Пламен Христов предлага да бъде основан и фонд в помощ на пенсионерите. Според партия " Воля " един от методите за попълването на този фонд със средства е основаване на услуга за супер експресна поръчка на документи, да вземем за пример, която да е по-скъпа и посредством нея да се зарежда фонда за пенсионери.

Друга мярка, препоръчана от инж. Пламен Христов, е наличието на помощник във всяка постройка на Столична община, който да съветва възрастните хора и пенсионерите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР