Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от Продължаваме

...
Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от Продължаваме
Коментари Харесай

Терзиев: Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от „ Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) ”, с първи коментар на exit poll данните, съгласно които той отива на балотаж.

 

„ Искам да благодаря на всички софиянци, които излязоха да гласоподават. Благодаря им, че гласоподаваха за една по-различна София. Искрена признателност! Искам да благодаря на политическите партии и организации, които застанаха зад мен. Продължавам борбата да бъда кмет на всички софиянци ”, сподели Терзиев.

 

Продължавам борбата да бъда кмет на всички софиянци, ще се борим за всички софиянци както правихме през последните 4 месеца..Той не отговори на нито един журналистически въпрос, като не уточни дали би предпочел да се яви на балотаж с Ваня Григорова (БСП) или с Антон Хекимян (ГЕРБ).

Водачът на общинската листа на обединението Борис Бонев също благодари за поддръжката, която по думите му ще разреши на групировката " да образуваме болшинство в общинския съвет, което е извънредно значимо, с цел да имаме един извънредно сполучлив мандат ". Той изрази убеденост, че Васил Терзиев ще бъде идващия кмет на София, без значение кой отиде на балотаж с него.

" От през днешния ден София не е същата. София от през днешния ден отваря нова страница в своята история и тя ще бъде доста по-успешна, съответна и отворена към бъдещето ", съобщи Бонев.

 

Според данните на „ Тренд ” Васил Терзиев събира 38,7% от гласовете, Ваня Григорова от Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ – 19,3%, а Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС - 17,3%. „ Галъп ” също показва Терзиев като водач с 38,8%. Втора е Григорова с 19,1% от гласовете, а трети - Хекимян - със 17,0%.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР