Кандидатът за кмет на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев продължа

...
Кандидатът за кмет на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев продължа
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Поморие Иван Алексиев: Жителите на с.Александрово ще имат парк

Кандидатът за кмет на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев продължа със срещите си „ лице в лице “ и с открития разговор с жителите на общината. Той посети с. Александрово дружно с народния представител Ася Пеева и претендентите за общински съветници от партията.

„ Подкрепата, която ни оказахте през годините е както морална, по този начин и материална. За нас, честото ви наличие тук е огромно почитание, само че то е взаимно. Винаги сме имали поддръжката на Община Поморие. Ние сме сътрудници, тъй като ние жителите като стартираме нещо, да вземем за пример Аязмото – вие го довършвате, или назад. Няма разделяне и всички работим дружно за една добра идея – по-добър живот на хората от с. Александрово “. Така жителите на поморийското село Александрово посрещнаха претендента за кмет Иван Алексиев и екипа му. Те връчиха на кмета през последните два мандата Иван Алексиев лист с “малки, само че потребни и нужни неща “ за селото, които да бъдат осъществени през идващия управнически мандат. Сред тях са създаване на парк и засаждане на борова горичка в него, като принос за зелената система в общината.



„ Всичко, което поискахте е действително и изпълнимо. Паркът към този момент е в процедура за осъществяване, а за боровите дръвчета съм сигурен, че дружно ще ги засадим. Благодаря ви, че сте по този начин сплотени като огромно семейство с грижа за бъдещите генерации “, съобщи Иван Алексиев. Тази година благодарение на Община Поморие, великодушни донори и дейното присъединяване на жителите на с. Александрово бе довършена реставрацията на параклисa с аязмо „ Свети Дух” в селото и бяха обновените стълбите, водещи към него.



Село Александрово бе първото обитаемо място в община Поморие, в което през 2016 година се организираха вътрешни избори за кметски наместник. Иван Алексиев съобщи, че в случай че той бъде определен за кмет на общината, ще съблюдава даденото още преди четири години заричане и още веднъж кметският наместник на с. Александрово ще бъде назначен съгласно волята на жителите на селото

Освен в Александрово, претендентите на ГЕРБ посетиха селата Медово, Каменар и Лъка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР