Кандидатът за кмет на Хасково от ГЕРБ Станислав Дечев и

...
Кандидатът за кмет на Хасково от ГЕРБ Станислав Дечев и
Коментари Харесай

Модернизирането на областната болница обсъдиха кандидат-кметът Станислав Дечев и ръководството на МБАЛ Хасково

Кандидатът за кмет на Хасково от ГЕРБ Станислав Дечев и съветници от листата на ГЕРБ се срещнаха с управлението на най-голямата болница в района. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Областната болница през последните години се стабилизира, а екипът на доктор Георги Гелов има и извършва ясни хрумвания за нейното модернизиране. Сега е ред дружно благодарение на лекарите-специалисти от МБАЛ Хасково да работим за развиване на общинското здравеопазване”, сподели Станислав Дечев по време на визитата си в здравното заведение.

„ В нашата листа са едни от най-хубавите педиатри в града, доктор Марио Янакиев и доктор Николай Николов, по тази причина разгадавам на тяхната експертиза, с цел да работим и за развиване на общинското здравеопазване”, акцентира претендентът за кмет на община Хасково Станислав Дечев.



Директорът на МБАЛ Хасково доктор Георги Гелов уточни, че бъдещето на опазването на здравето е в поддръжката на младите специализанти. Затова в Хасковската болница към този момент има основана процедура, която подтиква работещите младежи. „ За да останат те в Хасково обаче, би трябвало да им се дават положителни условия и за работа, и за живот”, изясни той.

Като бъдещи общински съветници претендентите на ГЕРБ увериха лекарите от МБАЛ Хасково, че ще подкрепят най-голямата болница тук освен тъй като община Хасково е акционер в МБАЛ Хасково, а тъй като това е нашата болница и тя би трябвало бъде задоволително съвременна и съответна на потребностите на пациентите от района.

„ Ще разчитаме и на помощта на лекарите – експерти, с цел да осъществяваме главните действия по новата Общинска здравна програма”, уточни доктор Марио Янакиев.

В работната среща участваха още регионалният координатор на ГЕРБ Делян Добрев и претендентите за съветници доктор Николай Николов, Таня Захариева, Анелия Василева, Христина Пехливанова, Тодор Кръшков и Митко Петров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР