Кандидатът за депутат от коалиция Демократична България - Обединение в

...
Кандидатът за депутат от коалиция Демократична България - Обединение в
Коментари Харесай

Кандидат се оттегли от листата в Хасково, ще съди столичен с...

Кандидатът за народен представител от коалиция " Демократична България - Обединение " в Хасково Станимир Стоянов се оттгели от предизборната конкуренция. ​Той изиска да бъде премахнат от листата на политическата мощ, а РИК удовлетвори молбата му с решение в неделя вечерта.

" Срещу мен бе стартирана клеветническа акция. Не искам престижът и престижът на обединението да пострадат, до момента в който не бъде изчистено името ми. Ще заведа дело против столичния уебсайт, който написа неистини за мен. Не желае да пакостя на обединението, до момента в който не изчистя името си, ще не преставам да работя за " Демократична България - Обединение ", разяснява Станимир Стоянов. Той бе представител на " Да, България " в листата на обединението.



Стоянов добави, че народен информативен уебсайт го набедил за 4 незаконни действия в предишното. " Категорично не съм осъждан 4 пъти, не съм крал коли. Истината е, че като младеж съм направил едно провинение, за което съм понесъл наказването си. Медията, която опетни името ми, даже не си направи труда да се свърже с мен, с цел да разгласява и моята позиция ", съобщи Стоянов и сподели настоящо удостоверение за съдимост, съгласно което не е осъждан. Засегнатият към този момент е внесъл тъжба в РИК, ще сезира и прокуратурата, с изключение на, че ще води дело за засегнатост и клюка против медията.

" Заставаме зад Станимир и ще продължим да разчитаме на качества му. Неговото решение е почтено, тъй като е и подобен човек " акцентира лидерът на листата в Хасково Катя Панева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР