Кандидатът за член на ЕП Младен Шишков продължава със срещите

...
Кандидатът за член на ЕП Младен Шишков продължава със срещите
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Младен Шишков се срещна с работници от рафинерия в с. Белозем

Кандидатът за член на Екологичен потенциал Младен Шишков продължава със срещите в Пловдив област, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Заедно с кмета на община Раковски Павел Гуджеров и с ръководителя на Общинския съвет на Раковски Георги Лесов той се срещна и поговори с служащи от рафинерия в село Белозем. Пред хората Шишков акцентира значимостта на европейските избори. По думите му гласуването е опция да се направи избор сред опциите, които действително съществуват. Отказът да се гласоподава е еднакъв на това някой различен да избере вместо нас. „ С вашата поддръжка евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП ще работят за нашите райони и тяхната съгласуваност, с цел да има по-добри условия за развиването на бизнеса и качествено обучение, което е причина за основаване на работни места и увеличение на приходите. Европейските средства ни оказват помощ да вършим градовете и селата ни по-добри, с цел да останат и да се осъществят младежите тук и да получават почтено възнаграждение. По думите на Шишков предизборната акция е почнала под знака на кавги, само че хората не трябва да се поддават на тези провокации, а би трябвало да правят оценка направеното от ГЕРБ и нейните евродепутати.

Той прикани присъстващите да гласоподават интензивно за хората, които са работили в Европейските институции и знаят пътя, по който се вземат решенията, знаят по какъв начин да пазят европейския интерес и този на българските жители. По думите му пари ще има и за улици, и за нови паркове, и за читалища, учебни заведения и детски градини, посредством за извоювания по-висок с 4 милиарда бюджет за България. Той акцентира, че тези пари би трябвало да се защитят и това би трябвало да го създадат хората, които са го извоювали.

Шишков посочи обстоятелството, че при добър резултат на Европейските избори, стабилността на държавното управление ще се резервира и то ще продължи да води страната ни в вярната посока. В умозаключение Младен Шишков акцентира, че ръководството на Политическа партия ГЕРБ съумя да утвърди България като благонадежден и постоянен сътрудник на интернационалната сцена и гласът й от ден на ден се чува в Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР