Кандидатът на Синя София за кмет Вили Лилков сериозно се

...
Кандидатът на Синя София за кмет Вили Лилков сериозно се
Коментари Харесай

Вили Лилков: Аз съм политик, а визията за развитието на всяка столица е политическа

Кандидатът на Синя София за кмет Вили Лилков съществено се закани да спре шумовия тормоз, на който са подложени хиляди софиянци. Той уточни и решителните ограничения, планувани в програмата на Синя София като: създаване на профилирано звено за денонощен надзор на шума лишаване на комерсиалните разрешителни на непрекъснатите извършители, завишаване на санкциите за шумов гнет, гледище за законодателни промени, които разрешават по-лесно налагане на строги наказания на автомобилисти и мотористи, които тормозят жителите.

" Имам богат опит в общината и знам решенията. Сигурен съм, че с поддръжката на общинските съветници на Синя София ще ги осъществяваме без взаимни отстъпки. Можем да го създадем. Зная по какъв начин да приложа стратегическите решения за София, тъй като съм политик, а визията за развиването на всяка столица, постоянно е политическа. " - изяснява проф. Лилков решението си да се кандидатира за кмет на столицата.

Според него най-големият проблем на софиянци е Топлофикация, следван от неналичието на паркоместа и презастрояването. В програмата на Синя София всички тези проблеми имат планувани съответни решения.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР