Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков ще

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков ще
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков работи за просперитета на общината, резултатите са видими

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков ще продължи да работи за развиване на общината, той и екипът му са потвърдили, че извършват уговорките си и резултатите са забележими. Това съобщи Николина Ангелкова, регионален координатор на ГЕРБ-София област по време на заключителното предизборно мероприятие в града. На събитието участваха още Красимир Велчев, член на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на партията, националният представител Красимир Ципов, Асен Марков - основен секретар на Министерство на младежта и спорта, както и волейболната легенда Любо Ганев.

Постигнатото е пред очите на всички, сподели Николина Ангелкова и открои ремонтираната общинска инфраструктура, обновената водопроводна мрежа и вложенията в образованието, културата, спорта и туризма. Имаме проекти да разпространяваме локалния фестивал на сиренето, което ще способства за повишение на известността на общината и ще насърчи пътуванията в региона, осведоми още тя.



За сполучливото развиване на една община значим фактор е просперитетът на всичките ѝ обитаеми места и по тази причина в миналия мандат Васко Стоилков постави старания за осъществяване на голям брой планове в редица села, част от община Сливница, акцентира регионалният координатор. Тя даде образец с построения параклис в село Ракита и с храма, който се строи сега в село Извор.

Очаквам на 27 октомври да гласувате за просперитета на Сливница, по този начин спечелили ще бъдете Вие - жителите на общината, съобщи Ангелкова.

От името на ИК на ГЕРБ желая да изкажа поддръжката за Васко Стоилков, сподели Красимир Велчев. Той разяснява, че е горделив да е измежду жителите на общината и да застане зад претендента за кмет, поради качествата му и мощния екип, който е събрал.



Тук съм, с цел да поддържа претендента на ГЕРБ за кмет Васко Стоилков, тъй като хора като него би трябвало да бъдат адмирирани, разяснява Красимир Ципов. В идния мандат Стоилков ще награди към този момент постигнатото. Сигурен съм, че в понеделник ще се поздравим с триумф и дружно ще чертаем по-доброто бъдеще на Сливница, акцентира още той.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Васко Стоилков показа множеството осъществени планове и осведоми, че има още доста да се работи, като за дейностите има явен проект и визия.



В проекта за ръководство на претендента за кмет е заложено изграждане на многопрофилна болница и на нова постройка за незабавна здравна помощ. Изграждане на пречиствателна станция за отпадни води и канализация на местата, където липсва, също е заложено в програмата за идващите 4 години. Предвидени са и голям брой вложения за развиването на спортната, обществената и културната инфраструктура.

В програмата му е заложено също създаване на нов жилищен квартал, главно възобновяване на централната градска част и рехабилитация на голям брой улици и тротоари. Предвидено е строителство на най-дългата естакада на Балканския полуостров и съвременна ж. п. гара за скоростен трен и връзка с нова метростанция, както и създаване на нов мост за коли над реката за връзка с пътя за Брезник.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР