Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън увеличи

...
Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън увеличи
Коментари Харесай

На война за последния гласоподавател! Проучвания дават преднина на Байдън пред Тръмп в редица щати

Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън усили преднината си пред президента Доналд Тръмп в щатите Уисконсин и Пенсилвания, които могат да имат решаващо значение за изхода от изборите през ноември, демонстрират изследвания, представени от " Ройтерс ".

Според анкетите на " Ройтерс/Ипсос " Байдън води пред Тръмп със 7 пункта в двата щата. Преди седмица демократът имаше преднина от 6 пункта в Уисконсин и 5 в Пенсилвания.

Последните социологически данни на " Ройтерс/Ипсос " в други четири щата, които ще играят значима роля за това кой ще победи на президентските избори на 3 ноември, също демонстрират преднина за Байдън. Във Флорида демократът води с 4 пункта пред републиканеца Тръмп, в Аризона - с 2 пункта, в Мичиган - с 8 пункта, а в Северна Каролина двамата са с изравнени позиции съгласно допитванията.

Байдън организира предизборна демонстрация в Охайо в опит да разшири своята поддръжка в щат, който е считан за непостижим за продобиване от демократите, откакто Тръмп победи там с огромна разлика на изборите преди четири години, съобщи " Асошиейтед прес ".

Бившият вицепрезидент акцентира на икономическо обръщение и посочи своите достижения, а показа Тръмп като президент, който е изоставил гласоподавателите от работническата класа.

" Аз не преценям хората по размера на банковата им сметка. Вие и аз преценяме хората по силата на характера им, по тяхната почтеност, по тяхната храброст ", сподели Байдън пред служащи от автомобилната индустрия в Охайо, като похвали профсъюзите и настоя, че съставлява полезностите на работническата класа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР