Кандидатът на демократите за Белия дом Джо Байдън, който се

...
Кандидатът на демократите за Белия дом Джо Байдън, който се
Коментари Харесай

Байдън се кани да отмени редица укази на Тръмп

Кандидатът на демократите за Белия дом Джо Байдън, който се разгласи за, възнамерява да анулира някои укази на настоящия президент Доналд Тръмп незабавно след встъпването си в служба като държавен глава на 20 януари, заяви в. " Вашингтон пост ".

Според източници на изданието демократът възнамерява да върне Съединени американски щати в Парижкото съглашение за климата и да анулира излизането на страната от Световната здравна организация. Той може също да смъкна възбраната за влизане на американска територия на жители от редица мюсюлмански страни и да възвърне програмата, позволяваща да останат в страната хора, нелегално доведени в детска възраст.

В първата си тирада след оповестяването на успеха новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, че първата му работа като новоизбран президент ще бъде да подбере научни съветници и специалисти, които да оглавя акцията за справяне с пандемията от ковид. Сред другите цели, които той посочи, са превъзмогването на расизма и възкръсване на стопанската система. На интернационалната сцена Байдън ще се бори за прекратявана на " изкуствената комерсиална война " с Европейски Съюз.

Байдън дефинира успеха си над Доналд Тръмп като " безапелационна ".

По мотив разочарованието на поддръжниците на сегашния държавен глава той разяснява, че те не са врагове. Пред поддръжниците си в Уилмингтън, щата Делауеър, бъдещият водач даде обещание, че като президент да сплоти американското общество и ще постави завършек на разделянето на нацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР