Кандидатът на Демократическата пария за президент Джо Байдън вероятно няма

...
Кандидатът на Демократическата пария за президент Джо Байдън вероятно няма
Коментари Харесай

Републиканец казал, че Джо Байдън няма да доживее до 2021 г.

Кандидатът на Демократическата пария за президент Джо Байдън евентуално няма да доживее до 20 януари 2021 година. Това е споделил участник в Конгреса на Републиканската партия, утвърдил публично кандидатурата на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати, съобщи РИА Новости.

Вицегубернаторът на щата Северна Каролина Дан Форест е изразил своето мнение, че главният конкурент в изборите на настоящия държавен глава би могъл да не встъпи в служба. " Има късмет Камала Харис (вицепрезидентът на Байдън) да стане първата господарка на Белия дом. Аз персонално не мога да си показва по какъв начин Сънения Джо ще доживее до 20.01.2021 година ", е предположил Дан Форест по време на събитието, съобщи Новини.бг.

По-рано съветничката в щаба на Тръмп - Мерседес Шлап - също е отбелязала, че Камала Харис е имала огромни шансове да стане американски държавен глава. Самият Байдън (на 77 години) в изявление пред малкия екран от страната си АВС е декларирал, че би се кандидатирал и за още един четиригодишен мандат, в случай че бъде определен на 3 ноември тази година за президент. " Възрастта ми не е спънка ", е коментирал още той.

Медията напомни, че Тръмп е единствено с три години по-млад от главния си противник. Според Конституцията на Съединени американски щати изборите за президент се организират в първия вторник след първия понеделник на ноември през високосна година. " Новият държавен глава встъпва в служба на 20 януари ", постановява американският главен закон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР