Кандидатът Борис Бонев не се отказа от председателския пост, а

...
Кандидатът Борис Бонев не се отказа от председателския пост, а
Коментари Харесай

Иван Таков: Виждаме една много сериозна аматьорщина в Столична община

Кандидатът Борис Бонев не се отхвърли от председателския пост, а го отдръпнаха, с цел да покажат, че без тях не може. Това съобщи в предаването “ЕвроДиков” общинският консултант от “БСП за България” Иван Таков.

“Виждаме една доста сериозна аматьорщина в Столична община. Вчера имах опция да кажа, че ГЕРБ си отпътуваха от столицата, само че гербаджийщината остана в залата на Столична община”, безапелационен е Таков.

Той описа по какъв начин е протекло вчерашното съвещание и добави, че водещата Грети Стефанова не е давала на общинските съветници да задават въпросите си.

“Ние работим сега, а те не престават да се надуват и да се вършат на забавни. Дали сме вид по какъв начин може да се позволи тази обстановка, посредством диалози сред другите групи ".

Общинският консултант още веднъж повтори, че всички групи с изключение на Българска социалистическа партия са отказали да отидат на среща с групата на ПП-ДБ-СС.

“Говорихме само по наши и техни приоритети”.

На въпрос дали биха създали “сглобка” с ПП-ДБ-СС Иван Таков беше безапелационен:

“На базата на какво. Никой не предложи изчегъртане на ГЕРБ ", и добави, че от партията са поискали от Васил Терзиев инспекция на финансово-икономическото положение на всички сдружения в Следствен отдел към окръжна прокуратура и инспекция на 17-годишното ръководство, с цел да знаят общината с какви финанси разполага.

“Да имаме някои общи тематики с сътрудниците, само че този метод за нас е не е добър, тъй като в случай че приказваме за общо ръководство, тогава към този момент се предлага общо ръководство, което ясно да споделя какво ще се случи през идващите 4 години”.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР