Кандидат за кмет на созополското село Зидарово е бил нападнат

...
Кандидат за кмет на созополското село Зидарово е бил нападнат
Коментари Харесай

Кандидат за кмет на созополско село е в болница след побой

Кандидат за кмет на созополското село Зидарово е бил атакуван и пребит от незнайни мъже с качулки, оповестява полицията в Бургас.

Нападнатият е Христо Бардуков - претендент за кмет на Зидарово, повдигнат от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България ", " МИР " и " Български гласъ ".

Нападението се е случило през нощта, като сигналът е подаден към 03:00 часа. Според описа на потърпевшия двама мъже в качулки са го напръскали с пикантен спрей, нанесли са удари по главата и тялото му, след което са избягали.

Бардуков е настанен в болница с пострадвания и едно счупено ребро. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В профила си във Фейсбук ръководителят на партия " МИР " Симеон Славчев осъди нападението и изясни, че то е осъществено по " безочлив, безсъвестен и дръзновен метод ".

" Повече от явно е, че мутрите и мафията превзеха и ръководят страната и в този момент ползват своите мутренски способи, с цел да завладеят и локалната власт. Тези способи на побой и заплашване са присъщи на мутрите от началото на 90-те години и по всичко проличава, че това действие е за заплашване и отричане от конкуренцията. Категорично се противопоставяме на този вандалски акт и заявяваме, че нас не ни е боязън. Ще продължим нашата борба за мир, независимост и правдивост в община Созопол и всяка друга българска община ", написа Славчев.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР