Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева закриха предизборната

...
Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева закриха предизборната
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков закри кампанията си в Пловдив, заяви, че той е противоположността на Радев

Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева закриха предизборната си акция в Пловдив в Епископската базилика. Те бяха посрещнати от чиновници на РЗИ и полицията, които ревизираха техните зелени документи.

Проф. Герджиков съобщи, че през вчерашния ден изявлението на Румен Радев по време на дебата за съветския Крим, е било в контраст с позицията на Европейската комисия и реакцията била напълно разумна.

„ За няколко часа през вчерашния ден успяхме да се скараме с две държави”, сподели ГЕрджиков.
Той изясни, че не може да предвижда дали гласовете от Турция могат да извърнат резултата, само че акцентира, че аргументите в южната ни съседка да има толкоз доста изборни секции са измененията в Изборния кодекс, гласувани от партиите на смяната преди 5 месеца.

„ Противно на изказванията на представителите на Инициативния комитет на господин Радев аз бях доста мек в дебата. Единствената причина да не им хареса е, че споделих истината напълно искрено. Няма по какъв начин господин Радев да убеди всички, че е отпред на митинга и смяната, тъй като в първите 3 години от неговия мандат той не правеше нищо против никого. Той стартира да се кара с Бойко Борисов по време на своя мандат”, сподели Герджиков.

Кандидат-президентът съобщи, че той е коренната диаметралност на Румен Радев, като главната му идея е президентската институция, в реалност да въплъщава единството на нацията.

„ Аз съм противоположността на това, което е Румен Радев като президент. Преди няколко месеца приказвах точно за обединяване и взаимни отстъпки за постоянна страна. Тази теза, която на някои хора са виждаше смешна първоначално, към този момент е възприета и от господин Радев, и от партиите, които договарят за държавно управление Това е верният метод да излезем от кризата”, сподели Герджиков.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР