Кандидат-премиерът на ПП-ДБ Николай Денков се опасява, че от много

...
Кандидат-премиерът на ПП-ДБ Николай Денков се опасява, че от много
Коментари Харесай

Денков мисли да хвърли пешкира

Кандидат-премиерът на ПП-ДБ Николай Денков се притеснява, че от доста страни се прави всичко да не се случи кабинета му.

Виждаме опити от всевъзможни страни да може да се блокира държавното управление. Мисля, че е ясно, че има аргументи за това, сподели пред публицисти през днешния ден в Народното събрание депутатът.

Нека да забележим какво ще каже през днешния ден Радостин Василев. Доколкото знам се е похвалил, че има с него институции и хора от престъпния контингент, които това ги интересува. Ще се опитам доколкото можем умерено да минем през тези трудности. Мисля, че и госпожа Габриел има предпочитание да се види краен резултат, съобщи още Денков.

Той обаче се притеснява, че и с ГЕРБ-СДС може да не се работи без спънки.

ГЕРБ -СДС споделиха, че ще одобряват Крумовите закони, само че през вчерашния ден в правна комисия бяха осакатени част от текстовете. Много е значимо да забележим по какъв начин ще се развие тази част. Ако стартираме да подменяме текстовете, почваме да гласуваме закони, които няма да реализират същинска съдбена промяна, то аз не знам дали бих желал да продължаваме в тази посока. Това е доста по-важно, в сравнение с министерските постове, разяснява Денков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР