кандалът с решетките в парламента продължава да гори. Опозицията отново

...
кандалът с решетките в парламента продължава да гори. Опозицията отново
Коментари Харесай

Заради решетките! Ива Митева скръцна със зъби на депутатите

кандалът с решетките в Народното събрание продължава да гори. Опозицията още веднъж нападна властта за решението да сложи тежки железни порти отвътре на централните на врати на Народно събрание. Трети ден никой от управлението на Народно събрание не си признава да е разрешил монтирането им.

„ Нали се разхождахте с табели: „ Нас не ни е боязън ”, скочи Десислава Атанасова от ГЕРБ. „ Министър-председателят изиска решетки за водача на опозицията - получи ги. И след 24 часа съдът постанови, че те са противозаконни. Вие поискахте решетки за парламентаризма ”, съобщи Атанасова.

„ Решетките ще бъдат отстранени със съответните последици. Нито подробност, нито план е минавал през ръководителя на Народно събрание, когато приказваме за отговорността му. Това е съгласувателна процедура сред администрацията и НСО ”, съобщи Мирослава Петрова от „ Продължаваме промяната ”.

„ Трябва да излезем и да си признаем, когато сгрешим. Когато желаеме доверието на хората, не трябнат загради. Ако не сме откровени, значи си го заслужаваме. Трябва да внимаваме да не ни изгонят с камъни ”, съобщи Ива Митева от Има Такъв Народ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР