Каналджията, който днес сътвори инфарктна гонка по бургаските улици, току-що

...
Каналджията, който днес сътвори инфарктна гонка по бургаските улици, току-що
Коментари Харесай

Почерня от полиция в Бургас: Млад шофьор натъпка бежанци като сардини в джип, а после…

Каналджията, който през днешния ден сътвори инфарктна гонка по бургаските улици, преди малко бе арестуван, предава Флагман.бг. Това е 26-годишен мъж от пакистански генезис. Той е превозвал в черен джип „ Мерцедес “ 8 млади мъже, самоопределящи се за сирийски жители.
Около 13:20 часа през днешния ден водачът на джипа с благоевградска регистрация не се подчини на стоп палка и потегли с висока скорост да бяга от бургаските служители на реда. Цяло знамение е, че не се стигна до сериозен случай, тъй като по това време валеше пороен дъжд, а пътната настилка бе мокра.
До момента е открито, че бежанците са минали пешком КПП-то до кв. Крайморие, след което са натоварени на черния джип. Поне това са обяснили самите мигранти. Версията им обаче е доста съмнителна и следва да бъде тествана.
В същото време са получени десетки сигнали, че при акцията през днешния ден са основани съществени предпоставки за ПТП.
Градските полицейски патрули, които би трябвало да бдят за сигурността в Бургас, са ангажирани с несвойствените действия по залавянето на мигранти – нещо, което би следвало да е работа на Гранична полиция или даже армията.
Недопустимо е до центъра на града да се позволяват мигранти и образуват гонки. Стотиците случаи в последните две години демонстрират, че методът, който в този момент се употребява дали поради корупция или несръчност – не работи. Целият поток от бежанци влиза непосредствено в Бургас, след което към този момент се трансформира в проблем на районните ръководства и жителите.
Днес, да вземем за пример, в опит да преследва джипът, полицейски патрул е карал в насрещното в региона на „ Билла “, цяло знамение е, че не се е стигнало до нещо по-сериозно, оповестяват очевидци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР