kanal3.bgснимка: Канал 3Журналистка Илияна Беновска пусна дежурния си коментар:Коронавирусът или

...
kanal3.bgснимка: Канал 3Журналистка Илияна Беновска пусна дежурния си коментар:Коронавирусът или
Коментари Харесай

Журналистката Беновска: Коронавирусът или политическата българска мъдрост – кой ще е по-силен?

kanal3.bg

фотография: Канал 3

Журналистка Илияна Беновска пусна дежурния си коментар:

Коронавирусът или политическата българска мъдрост – кой ще е по-силен?

Под " лупата " на пандемията излизат с изключение на новите и остарели проблеми.

Например:Кой и за какво е в политиката в България?

Борисов и съдружните сътрудник Каракачанов и Валери Симеонов  се пренастройват да приложат съответни ограничения, с цел да е постоянна политически, икономически  и в човешки проект България.

В това време  Корнелия Нинова се пробва да пресече " на алено "   стръмния път към водачеството в Българска социалистическа партия.

" Черната кобила " на Нинова пробва  да надбяга " Червения Ат " на пловдивския водач на Българска социалистическа партия Георги Гергов . Около Нинова сноват " пешаци " с незнайни имена и хилави тези.

" Конницата " на Георги Гергов развява историческото знаме на Димитър Благоев  и в нея са мощно разпознаваемите водачи Георги Гергов, Сергей Станишев, Михаил Миков, Атанас Мерджанов, Георги Пирински, Кирил Добрев, Красимир Янков, Валери Жаблянов, Георги Божинов, Калоян Паргов.

Тупуркането на Ниновата " кобила " е за опазване екстрите на едноличната й власт в Българска социалистическа партия.

" Конницата " на Гергов препуска стимулирана от правилото, че България е над всичко и Българска социалистическа партия би трябвало да е национално виновна историческа партия, а не приватизирано от Нинова ЕООД.

Наоколо, президентът Радев танцува " волно комбиниране с бухалки "   в опита си да трансформира президентския пост от конституционна цитадела на нацията в персонална сламена къщурка.

Кого ще издуха " Лошият Вълк " на Коронавируса от политиката не зависи от военачалник Мутафчийски  , а от нас, гласоподавателите.

Ще успеем ли да чуем апелът на Борисов, който той подари и на Европа - " Обединението прави силата "? Ще чуят ли в Българска социалистическа партия апелът на Гергов, че не е време за " Време разделно "?

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР