Канал 3Делото се е гледало по реда на съкратеното съдебно

...
Канал 3Делото се е гледало по реда на съкратеното съдебно
Коментари Харесай

8 години затвор за млад мъж, убил роднина в Дупница

Канал 3

Делото се е гледало по реда на съкратеното правосъдно произвеждане, като обвиненият е признал виновността си

Окръжният съд в Кюстендил постанови осем години затвор по дело за убийство в Дупница, оповестиха от пресцентъра на съда. Случаят е от месец септември 2018 година когато в " Гиздова махала " в Дупница 30-годишният обвиняем Милчо А. съзнателно, посредством нанасяне на прободна рана с нож в гърба, е умъртвил 30-годишен собствен родственик.

Делото се е гледало по реда на съкратеното правосъдно произвеждане, като обвиненият е признал виновността си. Съдебният състав е приел, че в тази ситуация има многочислени смекчаващи виновността условия. Милчо А. е изразил пред съда страдание за осъщественото закононарушение. Адвокатите му са показали, че е татко на три малолетни деца, а все още на закононарушението е неосъждан и има положителни характеристични данни.

Жертвата на убийството е влезнал в двора на обвинения и е стрелял с газов револвер, в наличието на децата. При последвалото сдърпване, подсъдимият е нанесъл на жертвата смъртоносна рана с нож, с който преди този момент е белел орехи. Той е съдействал на следствието и е посочил средството за осъществяване на закононарушението.

Подсъдимият би трябвало да заплати на детето на потърпевшия сумата от 30 000 лв., представляваща обезщетение за претърпените неимуществени вреди. Присъдата може да се апелира или стачкува пред Софийски Апелативен съд в 15-дневен период.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР