Канадско студио анонсира видеоигра, която ще се възползва от сърдечния

...
Канадско студио анонсира видеоигра, която ще се възползва от сърдечния
Коментари Харесай

Хорър игра ще следи сърдечния ви ритъм за доставянето на персонализирано изживяване

Канадско студио анонсира видеоигра, която ще се възползва от сърдечния ви темп, с цел да ви накара да се страхувате повече.
Red Meat Games, основатели на няколко мобилни игри за Android и iOS разгласи своята последваща игра: Bring to Light. Играта излиза тази година за конзоли, PC и виртуални шлемове.

Bring to Light ще употребява измененията в сърдечния ви темп и ще ви сервира ужаси и плашещи моменти по отношение на подскоците на сърцето ви – концепция, която не звучи безобидно изобщо.

„Хорър игрите са плашещи по друг метод за другите хора. Използвайки екран на сърдечния темп ще ни помогне да разберем какво плаши обособените играчи и употребявайки персонализиран изкуствен интелект, ние ще можем в действително време да вършим играта повече или по-малко плашеща в избрани случаи. Биометрично пригодена хорър игра ще ни разреши да създадем една от най-плашещите игри на пазара“, споделя в прес-релийз изпълнителният шеф на Red Meat Games Кийт Максе.

Лично на мен ми звучи като ужасна, в случай че не и идиотска концепция, а на вас? Може да споделите в коментарната секция по-долу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР