Канадският тийнейджър Феликс Оже-Алиасим продължи с отличното си представяне на

...
Канадският тийнейджър Феликс Оже-Алиасим продължи с отличното си представяне на
Коментари Харесай

Отстрелялият Гришо се оказа твърде висока топка и за Циципас

Канадският младеж Феликс Оже-Алиасим продължи с отличното си показване на шампионата от сериите АТР 500 в Куинс Клъб и се класира за полуфиналите на конкуренцията, откакто победи лидера в схемата Стефанос Циципас със 7-5, 6-2.

Вчера най-младият тенисист в топ 100 на международната класация записа две победи над Григор Димитров и Ник Кирьос, а през днешния ден той съумя да се оправи и със международния номер 6. Първият сет на дуела вървеше на сервис до заключителната част, когато Оже-Алиасим съумя да стигне до пробив и с това да завоюва частта. Във втория сет 18-годишният канадец доминираше на корта и проби два пъти противника си, с цел да затвори мача след час и 38 минути игра. Оже-Алиасим игра мощно във значимите моменти, като отрази всички седем благоприятни условия за пробив, които се откриха пред съперника му и приключи срещата с девет аса. За място на финала той ще спори с шестия подложен Милош Раонич или испанеца Фелисиано Лопес.

За полуфиналите се класира и французинът Жил Симон след победа над сънародника си Никола Маю със 7-6, (5), 5-7, 7-6(). На полуфиналите опитният Симон ще срещне четвъртия подложен Данийл Медведев, който по-рано през днешния ден записа чист триумф над Диего Шварцман. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР