Кан Академия (Khan Academy) е най-мащабната безплатна образователна платформа в

...
Кан Академия (Khan Academy) е най-мащабната безплатна образователна платформа в
Коментари Харесай

"Образование без раници" търси доброволци за превод на уроците от Khan Academy на български

Кан Академия (Khan Academy) е най-мащабната безвъзмездна просветителна платформа в света, която се превежда на 60 езика и се употребява от 100 милиона консуматори, в това число и в България. Сдружение " Образование без раници " търси доброволци, които да преведат уроците от Khan Academy на български.

" В момента българската версия на Кан Академия, уеб сайтът, има всички преведени науки, всичко преведено по математика и сега сме се ориентирали към превод на ново наличие, за което търсим доброволците -   за наличието, което е по стопанска система, финанси и финансови пазари ", сподели в предаването " Преди всички " Мариета Радулова от Сдружение " Образование без граници ".

В истинската Khan Academy курсът по макроикономика, микроикономика и финансови пазари оказва помощ на милиони студенти по света да се приготвят, защото наличието е ориентирано към гимназисти и студенти, добави Мариета Радулова. 

От доброволците, които ще се включат в превода на лекциите, се чака да имат характерни знания, да са студенти по стопанска система или работещи в тази сфера:

" Необходимо е най-малко да знаят защо става въпрос, другояче биха изгубили доста време да търсят, да четат и това не би било дейно нито за тях, нито за нас ".

Доброволците, които желаят да се включат в превода на курса, могат да потърсят повече информация на уеб страницата на " Образование без граници ", Khan Academy и платформата Timeheroes.
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР