Кампанията Обядвай с шефа среща амбициозни млади хора с лидерите

...
Кампанията Обядвай с шефа среща амбициозни млади хора с лидерите
Коментари Харесай

„Обядвай с шефа“ среща млади хора и лидери на компании в България

Кампанията " Обядвай с шефа " среща амбициозни младежи с водачите на най-атрактивните компании в България в неофициална конюнктура. Те могат да получат препоръки за кариерното си развиване, информация от вътрешната страна за това по какъв начин се случват нещата в бизнеса в България и скъп опит. Тази година в плана ще вземат участие 37 компании в разнообразни сфери., в която разказват мотивацията си. Айти сферата е най-интересната и желана, споделиха уредниците.

" Обядвай с шефа " е самодейност, която дава опция на младежи с упоритости, хъс и предпочитание за развиване в България, да се срещнат с водачи на водещи компании, сподели Полина Маринова, която е част от уредниците на плана.

Една от основните аргументи за основаването на формата " Обядвай с шефа " е огромната отдалеченост сред елементарните хора и водачите в фирмите, добави тя.

Всички младежи, които занапред стартират кариерата си, могат да аплайват, изясни Полина Маринова.

Тя поучава младежите да пробват и да вършат неща, които са им забавни, с цел да схванат какво им харесва, до момента в който не стигнат до това, което ги удовлетворява най-вече.

Според нея в България има задоволително поле за развиване. По думите й у нас има доста благоприятни условия, само че младежите би трябвало ги открият.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР