Кампанията на русофобията и фалшификати, стартирана лично от шефа на

...
Кампанията на русофобията и фалшификати, стартирана лично от шефа на
Коментари Харесай

Захарова: Кампанията на русофобията и фалшивите новини, започната лично от шефа на британското външно министерство, дава плодове

Кампанията на русофобията и имитации, стартирана персонално от шефа на английското външно министерство, дава " дяволските си плодове " в Оксфорд - мястото, където министърът получи тапия за обучение, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки офанзивата на църквата " Свети Николай Чудотворец " в Оксфорд, оповестява РИА Новости.

„ Бунтовниците призори нахлуват в църквата " Свети Николай Чудотворец " в Оксфорд. Откраднати са полезности, които са доста значими за енориашите и локалната църковна общественост. Обирджиите са взели и пари, събрани са за бежанци от Украйна. Британският външен министър Лиз Тръс може да е удовлетворена. Кампанията на русофобия и имитации, стартирана персонално от нея, дава плод на мястото, където й е връчена тапия за обучение “, написа Захарова в канала си в Telegram.

Руското външно министерство записва невиждано равнище на русофобия, следено в редица непознати страни на фона на военната интервенция в Украйна. Според съветското външно министерство актове на експанзия против руснаци и рускоговорящи жители засягат съветски студенти, спортисти, дейци на културата и изкуството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР