Кампанията на кандидата за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава

...
Кампанията на кандидата за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Хората в „Тракия“ искат нова пътна връзка към „Южен“ и сериозно облагородяване в микрорайоните

Кампанията на претендента за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава измежду пловдивчани от врата на врата. „ Както сме дали обещание, ние държим на контакта очи в очи. С нашия претендент за кмет на регион „ Тракия “ инж. Апостол Шопов сме измежду тракийци “, сподели през днешния ден Славчо Атанасов.

„ Хората имат високи упования от нас и незабавно желаят нова ясла, да вземем за пример. На Апостол задават доста въпроси за подреждането на междублоковите пространства, които имат потребност от възкръсване и разчистване. Искат нови паркоместа край блоковете, тъй като към този момент не доближават. Имат предпочитание за детски площадки и обособени пространства за отдих и другарство.

Апостол Шопов има сериозен опит в облагородяване на градската среда от работата си в регион „ Южен “ и с хората незабавно се схващат какво и къде може да се направи.

Аз поемам уговорката и огромната община ще поддържа напълно програмата на претендента ни за кмет на региона Апостол Шопов, който е заложил доста действия свързани с облагородяването и съживяването на градската среда в „ Тракия “, добави Славчо Атанасов.

„ Тракийци ни одобряват сърдечно, имат доста положителни мемоари от мандата на Славчо Атанасов тук, не са не запомнили по какъв начин е търсил мнението им за всичко, обвързвано с инфраструктурата на региона “, разяснява и Апостол Шопов.

„ Аз също ще имам приемен ден всеки ден, с цел да бъде ръководството налично за хората. Запознахме ги в детайли с целите за развиване на региона и постигнахме единодушие за най-важните неща - създаване на пътната връзка сред регионите „ Тракия “ и „ Южен “, изграждане на нова детска ясла, повече паркоместа в микрорайоните.

Ще продължим залесяването и благоустрояването на парк „ Лаута “, хората желаят и нови детски площадки, създаване на площадки за домашни любимци, ново улично осветяване, както и възобновяване на Гражданския съвет в „ Тракия “, добави претендентът за кмет на региона Апостол Шопов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР