Кампанията на бившия президент Доналд Тръмп тихо претегля опциите за

...
Кампанията на бившия президент Доналд Тръмп тихо претегля опциите за
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп планира поглъщането на Националния комитет на Републиканската партия

Кампанията на някогашния президент Доналд Тръмп безшумно претегля вариантите за това по какъв начин да пренареди Националния комитет на Републиканската партия, в случай че, както се чака, той стане номиниран от Републиканската партия – в това число варианти които включват и изключват актуалната председателка, Рона Макданиел.

Два източника, осведомени с проекта, в това число консултант на Тръмп, споделиха на NBC News, че политическата организация на Тръмп обмисля проект, който всъщност ще дефинира две обособени организации: това ще остави Макданиел като ръководител, само че всъщност тя ще бъде нещо като фигура. Междувременно чиновници, тясно свързани с Тръмп, също ще бъдат назначени и ще имат забележителна власт над партийните интервенции.

Съгласно проекта ще бъдат назначени двама съпредседатели, определени от Тръмп — единият да следи набирането на средства, а другият да следи партийните интервенции. Един от източниците уточни някогашния ръководител на RNC Reince Preibus, някогашния чиновник на администратори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР