Кампания „За Цариброд – послания от женски род“ бе стартирана

...
Кампания „За Цариброд – послания от женски род“ бе стартирана
Коментари Харесай

Андрей Ковачев и Жени ГЕРБ-София с обща инициатива за Цариброд

Кампания „ За Цариброд – послания от женски жанр “ бе стартирана на среща на Жени ГЕРБ-София с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП и член на Председателството на Европейския парламент Андрей Ковачев, извършена на 28 февруари 2019.

„ Инициативата на Жени ГЕРБ-София е в поддръжка на големите старания на доктор Андрей Ковачев, сложили начало на възобновяване на историческата правдивост по този въпрос “, сподели регионалният началник на ЖГЕРБ-София Ирина Йорданова.



„ Инициативата ни е в продължение и на към този момент осъществената акцията на ЖГЕРБ-София за събиране и изпращане на книги от български създатели с подпис на нашите сънародници в Молдова “, добави Йорданова.

На срещата на Андрей Ковачев с членове на дамската конструкция от двадесет и четирите региони в столицата, жени-лидери и представители на неправителствени организации, бяха разисквани провокациите пред Европейски Съюз, външнополитически тематики като развиването по Брекзит и разширението на Европейски Съюз в Западните Балкани, тематиката сигурност и миграция, както и тематиката за българските общности зад граница.



„ Убеден съм, че ГЕРБ ще има най-вече членове в Европейския парламент от България, тъй като ние предлагаме по-добрата работа и по-добра визия за България и Европа “, сподели пред ЖГЕРБ-София Андрей Ковачев. Той поддържа акцията на ЖГЕРБ-София „ Да почистим омразата с цвете “, ориентирана против езика на омразата и екстремизма, която ще се осъществя на Осми март за четвърта поредна година.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР