Кампания За повече здрави семейства“ започна българският производител на мляко

...
Кампания За повече здрави семейства“ започна българският производител на мляко
Коментари Харесай

„Верея“ с кампания „За повече здрави семейства“

Кампания „ За повече здрави фамилии “ стартира българският производител на мляко и млечни артикули „ Верея “. Кампанията сe провежда с поддръжката на Българска асоциация по фамилна терапия (БАФТ) и има две съществени направления. Първата е да покаже посредством действителни образци по какъв начин актуалното българско семейство се оправя с разнообразни провокации и все пак остава крепко. Втората е с поддръжката на Българска асоциация по фамилна терапия (БАФТ) да предложи и фамилната терапия като една от опциите за опазване на фамилията крепко.

„ Искаме да насочим вниманието към актуалното семейство. Обичта в него, поддръжката, насладата, куража, събитията, разликите, силата, слабостите, непреходността, измененията, бурите, успехите. Чрез действителни образци да вдъхновим някои фамилии, както и да поканим други да се замислят за провокациите в техните взаимоотношения. Да открехнем леко завесата за фамилната терапия като профилиран метод. Да покажем, че професионалната грижа не е нещо срамно, ужасно или непостижимо, а една от опциите за опазване на фамилията крепко “, споделят от „ Верея “.  

Всеки може да взе участие в акцията като показа история на semeistvo.vereia.bg: свързани с брак родители и деца; семейство без брак; „ патриархално семейство “; „ матриархално семейство “; фамилии от един родител и дете; „ доведено семейство “; приемно семейство и други Единственото условие е историята им да е вдъхновяваща. Примерите с най-интригуващ креативен капацитет ще се трансфорат в ТВ клипове на „ Верея “.

Специалисти по фамилни връзки (от БАФТ) ще организират безвъзмездни на практика семинари на тематики като: „ Какви са другите функции на сътрудниците в актуалното семейство? Кои събития провокират промени и по какъв начин фамилията се приспособява към тях? Как се преодолява рутината? Как поддържа връзка здравото семейство? “ и други Техните на практика препоръки ще се разгласяват на semeistvo.vereia.bg още през цялото време.

Според национално омнибусно изследване от септември 2017г. за 36% от потребителите „ Верея “ е марка, която предлага артикули за цялото семейство, а за 32% - марка, която оказва помощ за сближение на фамилиите.

Оbekti.bg и manager.bg са посланици на акцията „ За повече здрави фамилии “ дружно с вестник „ Стандарт “, вестник „ Марица “, „ Програмата “, сп. „ Жената през днешния ден “, „ Дарик радио “, webcafe.bg, mamaninja.bg, az-jenata.bg, eva.bg и Жюстин Томс.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР