Кампания на БТВ за 2019г. Да изчистим България заедно“ изключва

...
Кампания на БТВ за 2019г. Да изчистим България заедно“ изключва
Коментари Харесай

Заради африканската чума! Природен парк Златни пясъци - затворен за кампанията Да изчистим България заедно

Кампания на БТВ за 2019г. „ Да почистим България дружно “ изключва акции на територията на естествен парк " Златни пясъци ", оповестяват от там.

``
реклама

ДПП “Златни пясъци “ уведомява искащите да вземат участие в почистването на 14.09.2019г., че с решения от Протокол №7 от 28.08.2019г. на Областна епизиоотична комисия - Варна и на съображение Заповед № РД 11-1741/21.08.2019г. на Директора на БАБХ - София и Заповед № РД05-87/23.08.2019г. на Директора на РДГ Варна, територията на Политическа партия " Златни пясъци " е оповестена за карантинна зона вследствие на открита позитивна проба за Африканска чума по дивата свиня в землището на с.Осеново.

В тази връзка се не разрешава достъпът до горските територии в това число и в Политическа партия “Златни пясъци “ на лица и МПС, които нямат отношение към претърсването и използването на ограничения за биосигурност.
В осъществяване на горните решения и заповеди, тази есен в парка няма да се позволяват хора и МПС за разчистване по направления, пътеки и поляни, за попречване на разпространяването и преместването на заболяването.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР