Камион изгоря частично, друг се обърна в ниватаКамион с румънска

...
Камион изгоря частично, друг се обърна в ниватаКамион с румънска
Коментари Харесай

Първи кадри от мястото на двата инцидента на пътя Русе - Бяла

Камион изгоря отчасти, различен се обърна в равнищата

Камион с румънска регистрация, движещ се посока Русе, се е запалил тази нощ към 3 часа. Произшествието е станало на пътя Бяла - Русе малко след Мидата. Огънят е почнал от задната част на ремаркето, като по първична информация повода е проблем със спирачките, осведоми.

Огънят е обхванал платнището, като водачът е съумял да разкачи влекача. Самият товар не е потърпевш, защото това са железни прътове. Напълно са изгорели гумите на камиона. Впоследствие водачът е изтеглил ремаркето и товара на място, където да не пречи.

Заради разчистване на платното, се е наложило придвижването да се прави с поетапно прекосяване, контролирано от полицията. Образувалите се колони от транспортни средства в региона са станали причина и за злополука, при която камион „ Мерцедес “, пътуващ към Русе, се е преобърнал.

По думите на лидера, пред него е имало спрял ТИР, финален на опашка, който не е бил с включени спешните светлини. Затова го е забелязал в последния миг и, с цел да избегне конфликта, внезапно е завъртял кормилото, при което се е обърнал в равнищата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР