Камил Васкес – атрактивната адвокатка на Джони Деп, за която

...
Камил Васкес – атрактивната адвокатка на Джони Деп, за която
Коментари Харесай

Стана ясно гаджета ли са Джони Деп и адвокатката му по делото с Амбър Хърд

Камил Васкес – атрактивната адвокатка на Джони Деп, за която се носеха клюки, че е завъртяла главата на артиста, в действителност си има другар. 37-годишната адвокатка, която беше във Вирджиния за делото на Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, в действителност живее и работи в Лондон.

След края на делото Васкес беше видяна в хотел „ Риц-Карлтън “ с приятеля си – 38-годишния Едуард Оуен. Хотелът е покрай съда, където се водеше делото на Деп против Хърд, което в което артистът завоюва иск за 10 млн. $.

`Стана

По време на процеса, траял 6 седмици, вниманието на медиите беше привлечено от метода, по който Васкес и Деп си общуваха в правосъдната зала. Това стана мотив за разпространяването на клюки, че връзките сред двамата може да са по-дълбоки от чисто служебни, написа Daily Mail, представен от БЛИЦ.

Когато я питаха за това, Васкес единствено се подсмихваше и по този начин даваше още повече мотив за злословия.

През цялото време, обаче, тя била дружно с Оуен – сполучлив предприемач в компанията WeWork, в която дава отговор за недвижими парцели в Европа, Близкия Изток и Азия. Той е приключил Кеймбридж. Двамата се срещнали в Лондон през ноември, твърди осведомен източник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР