Камерун и Сърбия направиха един от най-хубавите мачове от началото

...
Камерун и Сърбия направиха един от най-хубавите мачове от началото
Коментари Харесай

Сърбия изпусна два гола аванс за 3:3 с Камерун

Камерун и Сърбия направиха един от най-хубавите мачове от началото на. Двата тима приключиха 3:3 в. Така и Камерун, и Сърбия взеха първите си точки на шампионата и резервират шансове да продължат напред. Първите две места в групата заемат Бразилия и Швейцария с по три точки. Те играят по-късно между тях.

Сърбия стартира по-силно и изпусна няколко шанса да открие. И африканците го направиха в 29-ата минута посредством Жан-Шарл Кастелето. Воденият от Драган Станкович тим обаче направи поврат за секунди в края на първото полувреме. Головете вкараха Страхиня Павлович и Сергей Милинкович-Савич за 148 секунди в добавеното време. Така комшиите станаха първият тим в историята, вкарал два пъти в добавеното време на първата част. Павлович (21 години и 188 дни) пък стана най-младият голмайстор за орлите на международни шампионати.

Малко след почивката Александър Митрович означи за 3:1 в интерес на сърбите. Селекционерът на Камерун Ригобер Сонг незабавно направи смяна, като пусна в игра Венсан Абубакар, който малко след влизането си вкара, а по-късно подаде на Ерик Максим Чупо-Мотинг за 3:3. И то единствено за 151 секунди.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР