Камерън Фернандо работи в огромната порноиндустрия като създателка на анонси

...
Камерън Фернандо работи в огромната порноиндустрия като създателка на анонси
Коментари Харесай

Разкриха тайни на порноиндустрията от кухнята

Камерън Фернандо работи в голямата порноиндустрия като създателка на анонси на нецензурен филми. В описа си за огромната промишленост за милиарди тя споделя, че работата ѝ не е такава, каквато е очаквала, предава ABS-CBN. По думи на дамата тя приела предлагането за работа, защото считала, че може да изживее личните си усеща и мечти посредством филмите за възрастни. Освен това, работата в областта на филмите за възрастни ѝ давала повече свободно време, от което се нуждаела, тъй като детето ѝ към момента е малко.

Официално нейната позиция се назовава "блогър ". Отначало Фернандо била сюрпризирана, че в сектора има доста огромен брой дами. Те не надвишавали броя на мъжете, само че въпреки всичко Камерън не очаквала да види толкоз доста представителки на нежния пол. Въпреки това, както изяснява блогърката, дамите не се тормозили да си правят работата и я считали за естествена трудова активност с положително възнаграждение.

Камерън работила в промишлеността съвсем четири години. Тя стигна до заключението, че порното въздейства мощно върху метода, по който биват възприемани както дамите, по този начин и мъжете: дамите във филмите за възрастни са показани като елементарно налични, а мъжете са доста спокойни.

"Но това са стандарти, а не архетипи ", споделя тя. Въпреки това Камерън прибавя, че е намерила доста другари, до момента в който е работила там и е получила уважението на служащите в порноиндустрията. Жената обаче решила да напусне. "В последна сметка не се вписвах там и ползата ми към тази област мощно отслабна ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР