Камера заснела полтъргайст“ в едно училище в югозападна Ирландия. Така

...
Камера заснела полтъргайст“ в едно училище в югозападна Ирландия. Така
Коментари Харесай

Полтъргайст вилнее в ирландско училище от 19 век

 полтъргайст-видео

Камера снимала „ полтъргайст “ в едно учебно заведение в югозападна Ирландия. Така и никой не може да изясни какво се случва на видеото.

В учебно заведение «Deerpark» в град Корк, Ирландия, към този момент не за първи път упрекват призраци, че основават вълнения.

Старинната постройка има доста митове, една от които гласи, че през 1828 година тук се е завъдил полтъргайст.

Първоначално администрацията решила, че ги разиграват възпитаници, поради което били сложени камери за наблюдаване, които реагират на всяка интензивност.

Наскоро локалният полтъргайст още веднъж напомнил за себе си. Всичко било снимано в един от коридорите. Другите камери не фиксирали нищо.

На фрагментите се вижда по какъв начин вратите се отварят от единствено себе си, шкафчетата се раздвижват, а предупредителната табела за хлъзгав под излетява. Точно тук по-рано имало разхвърляни движимости и преместени мебели.

Кучето на една от учителките непрекъснато изпадало в нервност единствено като влезе в този кулоар. И тъкмо тук постоянно във въздуха се усещал мраз, въпреки климатикът да не бил включен.

Около месец по-късно полтъргайст още веднъж напомнил за себе си в същото учебно заведение. И още веднъж размествал движимости и вдигал звук. Все още никой не знае по какъв начин да изясни случилото се.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР