Камера в хладилника, която е свързана с телефона – това

...
Камера в хладилника, която е свързана с телефона – това
Коментари Харесай

Ново приложение свързва хладилника с телефона

Камера в хладилника, която е обвързвана с телефона – това е най-новото приложение, от което можете да се възползвате вкъщи. Идеята е на немски производител на хладилници. Съвсем скоро от компанията ще пуснат два модела хладилници с камери.

Приложението ще улеснява значително притежателя си, тъй като човек ще може елементарно и бързо да хвърли взор и да разбере какво е останало за ядене вкъщи.

Вече няма да бъде належащо да се прибирате след работния ден, да проверявате какво имате в хладилника и чак по-късно да ходите да пазарувате, изясняват от компанията.

Това ще спести доста време и нерви – няма да има редене по опашки или забравяне на някакъв артикул, изясняват изобретателите. Благодарение на камерите в хладилниците ще може да се вижда и кой е надничал и си е хапвал измежду нощ, допълват основателите на концепцията.

Ако това ви се коства добра концепция, евентуално ще харесате и кафемашина, която може да приготви кафето ви единствено с няколко бутона на смарт телефона. Съвсем скоро беше показана първата в света кафемашина, която се ръководи през Wi-Fi от мобилния телефон.

 Хладилник

За да можете да управлявате кафемашината, би трябвало да си свалите приложение за iOS или Android. Приложението дава опция да се контролира силата на кафето, както и количеството чаши, като едновременно могат да се подготвят 12 кафета. Машината има и функционалности, които разрешават да се настрои видът кафе, температурата на напитката и други

От компанията, която създава кафемашината, са създали и интелигентен чайник, който са нарекли iKettle. Той работи на същия принцип, както кафемашината, изясняват производителите.

Учените основават най-различни изобретения, които да улеснят живота ни. Някои от тях одобряваме фактически като облекчение - като кафемашината или приложението за хладилника. Като облекчение може да се одобри и писалката Lernstift.

Тази химикалка осведоми всякога, когато се допусне правописна неточност – в превод от немски името ѝ значи молив за научаване. Изобретателите на писалката са двама Даниел Лешмахер и Фалк Уолски.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР