Камено. Много неща ни обединяват – ние сме от един

...
Камено. Много неща ни обединяват – ние сме от един
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат Ивелина Василева: Сега в гр. Камено работи европейският фонд „Солидарност“

Камено. „ Много неща ни сплотяват – ние сме от един район и имаме виждане по какъв начин желаеме той да се развива. Без взаимоотношение сред локалната власт, държавното управление, Народното събрание и европейските институции, това мъчно ще се случи. Целта ни е една – да продължим да утвърждаваме ролята на България в Европейския съюз. Европа не е нещо далечно, ние сме Европа, Камено е Европа. Доказваме го с политиките, които прилагаме “. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева на среща с жителите на Камено, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя се организира в залата на читалището в наличието на кмета Жельо Вардунски и ръководителя на Общинския съвет Радослав Балтаджиев.
„ Бяхме дружно, преодолявайки сериозните вреди от наводненията през есента на 2017 година В тази тежка обстановка се прояви в огромна степен европейската съпричастност – средствата за справяне с бедствията бяха отпуснати от европейския фонд „ Солидарност “, напомни Ивелина Василева. Към момента с отпуснатите средства по този фонд се прави ремонт на пътя Полски извор-Черни връх. След него ще започва рехабилитиране на правата Константиново - Ливада.
Сред разискваните тематики бе и планът за обхода на Камено, който сега се проектира и се чака да започват строително-ремонтните действия. „ Това е план, за който доста настоявахме да се случи пред Министерство на регионалното развитие и АПИ, тъй като знаем от какво значение е той за всички поданици на Камено. Най-важна за нас е грижата за хората – нашата цел е в Европейския парламент да работим за това вие да се чувствате сигурни и да живеете в постоянна Европа. За това работим и ние с сътрудниците ми, народните представители от ГЕРБ в района “, уточни претендентът за евродепутат.
Василева разяснява смяната на града и обитаемоте места в общината по време на мандата на кмета Вардунски. „ Местните хора могат най-добре да оценят смяната, която настъпи - благоустроената среда, планове за възстановяване на положението на уличната мрежа, на детските площадки. Предстои и старта на огромния план с отпуснати средства от държавното управление за цялостна реорганизация и видоизменение на централната част на Камено “, съобщи тя по време на полемиката с локалните поданици.
Сред задачите, които Ивелина Василева уточни като предпочитани, са и реализиране на приходи, равни на средноевропейските. Тя разяснява, че в последните години са се подобрили финансово-икономическите индикатори в страната, има нарастване на междинната и минимална работна заплата.
„ Хората желаят още изцяло заслужено. Необходима е поддръжка за дребните обитаеми места, за земеделието и други сфери. Като човек, работил в областта на европейските стратегии и въпроси, както и в тясната сфера на околната среда, знам какъв брой е значима тази тематика за Камено. Имаме положително взаимоотношение при работата по екологични планове с Общината. Срещам поддръжка и схващане във визията, че чистата и здравословна среда, е най-важната за децата ни. Това е и моята идея. Аз съм от Бургас и имам упоритостта да заложа специфичен фокус върху Черноморския район и региона. Знам какъв капацитет има тя, само че без лоби и посланичество в Европейския парламент, по-трудно ще вървим напред. Бъдете дейни на идните избори на 26 май и дайте своята поддръжка всичко това да се случи “, сподели Василева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР