Каменка. По случай Деня на бесарабските българи – 29 октомври,

...
Каменка. По случай Деня на бесарабските българи – 29 октомври,
Коментари Харесай

Делегация на ГЕРБ от община Добричка гостува в Украйна по повод Деня на бесарабските българи

Каменка. По случай Деня на бесарабските българи – 29 октомври, делегация от ГЕРБ в община Добричка гостува в село Каменка, Украйна. Тя е водена от заместник-областния шеф на Добрич Живко Желязков. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В нея вземат участие общински съветници, кметове на обитаеми места, членове и симпатизанти на партията.
Желязков връчи на домакините от село Каменка, където огромна част от жителите са бесарабски българи, приветствен адрес от народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и Пламен Манушев.
„ Честит празник на всички Вас, които през годините, надалеч от Родината, пазите българския дух! Докато децата Ви пеят български песни, рецитират огромните български поети, извиват хоро и празнуват българските празници, ще бъдем сигурни, че щафетата по родолюбие ще бъде предадена и на идващите генерации. Нека думата българин бъде същински извор за чисти и положителни каузи! ”, се споделя в приветствения адрес на народните представители от ГЕРБ. Българската делегация сервира цветя на паметника на Христо Ботев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР