Камен Алипиев - Кедъра сподели своето мнение в Като за

...
Камен Алипиев - Кедъра сподели своето мнение в Като за
Коментари Харесай

Кратък анализ „Като за световно“ от Камен Алипиев - Кедъра

Камен Алипиев - Кедъра показа своето мнение в " Като за международно " за Мондиала в Катар и направи разбор на някои от тимовете, достигнали финалната фаза на шампионата.

" Изненада ме безапелационната победа на Аржентина, тъй като хърватите са доста зрял и умел тим. В един миг след 20-та минута към този момент нямаха отбрана, въпреки да са известни точно с нея.

Арогантността на Аржентина ме кара да не желая да са международен първенец.  Някакси по този начин върви историята. Ако пишем книга или сюжет за филм, в този момент е моментът на Меси. Не ми е един от най-симпатичните футболисти, въпреки да могат да бъдат изказани доста суперлативи за него. Предпочитам Франция да вземе трофея, само че като че ли това ще бъде Аржентина.

Може би това е максимумът им на хърватите. Имат доста прекрасен преход сред поколенията. Те работят и надграждат, само че за мен Мароко на следващия ден ще победи, тъй като те знаят, че пишат история и ще бъдат извънредно въодушевени.

Цялата атмосфера на този тим след Реграги е друга. Той съумя да почисти споровете вътре в тима, знае по какъв начин да въздейства на душeвността и манталитета на тези играчи.

Французите освен във футбола, само че и като цяло имат доста добра спортна система, която даже е копирана от нас. Имат доста спортни центрове, разпръснати по страната, при които имаш три часа примено физкултура на седмица, само че когато дете покаже гений, той незабавно попада в радара на скаутите.

Сега е доста хубаво да кажем новите кандидати за трона в БФС – Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров. Те имат ентусиазма и силите за нещо такова, тъй като ние единствено приказваме ", показа Алипиев.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР