Камата: Избрах да работя с Kaufland заради силния социален ангажимент

...
Камата: Избрах да работя с Kaufland заради силния социален ангажимент
Коментари Харесай

Христо Стоичков става рекламно лице на Kaufland

Камата: „ Избрах да работя с Kaufland поради мощния обществен ангажимент на веригата “ От понеделник започва акция, в която присъединяване взима и внучката на Стоичков
Легендарният футболист Христо Стоичков и неговата внучка Миа са лица на новата ученическа акция на най-големия ритейлър у нас – Kaufland България. Партньорството сред Камата и веригата започва с акция, отдадена на разнообразието от артикули за първия образователен ден в магазинната мрежа, като следва колаборацията да се развие и в други основни акции на комерсиалната верига.

„ С наслада разгласявам началото на партньорството ми с най-голямата комерсиална верига в България. Освен впечатляващото многообразие и качеството на продуктите, което Kaufland предлага, за мен е значимо и нещо друго. Партньорство с компания, която е мощно ангажирана с доста потребни за обществото ни стратегии и планове. Да, мога самоуверено да го кажа -  Kaufland e всичко това! “, показа иконата на българския футбол Стоичков. Предстоящият 15-и септември ще бъде първи образователен ден за неговата внучка Миа, по тази причина двамата на драго сърце се впуснаха в общата самодейност и дружно подбраха всичко належащо за идната образователна година.
-->
Грижовният дядо подари на внучката си нова ученическа раница, която може да бъде открита от понеделник в магазинната мрежа на Kaufland на промоционалната цена от близо 35 лева След това дружно я изпълниха с всички останали принадлежности, нужни за идната образователна година. Хиляди преференциални оферти ще чакат клиентите на веригата от 28 август, когато в магазинната мрежа в цялата страна ще може да бъде открито голямо многообразие на налични цени за първия образователен ден. От идващия понеделник за първи път ще забележим на екран и тандема „ дядо-внучка “, което ще бъде и първата рекламна изява на дребната Миа. 

Сред Back to school продуктите са водни боички, цветни моливи и флумастери с понижения над 30%. На атрактивни цени ще могат да бъдат открити и слушалки с микрофон в четири цвята, безжична мишка, несесер с училищен принадлежности с 25 елементи. Притежателите на Kaufland Card ще имат опцията да закупят детски фотоапарат за фотоси и видео с 4х цифрово нарастване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР