Камарата на републиканците относно съдебната система и надзора в понеделник

...
Камарата на републиканците относно съдебната система и надзора в понеделник
Коментари Харесай

Камарата на републиканците публикува доклад, препоръчващ Хънтър Байдън да бъде задържан в неуважение към Конгреса

Камарата на републиканците по отношение на правосъдната система и надзора в понеделник разгласява отчета си, препоръчвайки синът на президента Хънтър Байдън да бъде арестуван в пренебрежение към Конгреса за непокорство призовка за явяване за транскрибирано изявление при закрити врата като част от тяхното следствие за импийчмънт на президента Джо Байдън.

Комисиите по надзора и правосъдната комисия също разгласиха резолюциите, които ще бъдат маркирани в чуванията на комисиите Сряда в 10 часа сутринта, в случай че резолюциите преминат комисиите, те ще бъдат позволени за гласоподаване от цялостната камара. След това Камарата може да отнесе рекомендацията до Министерството на правораздаването, което в последна сметка ще реши дали синът на президента би трябвало да бъде упрекнат в наказателна отговорност.

В своите отчети ръководителите на комисията, конгресменът Джеймс Комър, R. -Ky., и конгресменът Джим Джордан, R-Охайо, обрисуват своя случай за обвинение на Хънтър Байдън в пренебрежение. Те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР