Камарата на представителите на САЩ ще започне официално разследване за

...
Камарата на представителите на САЩ ще започне официално разследване за
Коментари Харесай

Камарата на представителите в САЩ започна разследване за импийчмънт на Байдън

Камарата на представителите на Съединени американски щати ще стартира публично следствие за импийчмънт на президента Джо Байдън, сподели нейният най-високопоставен републиканец, съобщи Би Би Си.

Кевин Макарти сподели, че следствието ще се концентрира върху „ обвиняванията за корист с власт, възпрепятстване и корупция “ срещу Байдън.

Републиканците проверяват президента, откогато поеха контрола над Камарата на представителите през януари.

Изслушванията не откриха съответни доказателства за непозволено държание от страна на Байдън.

Те обаче хвърлиха повече светлина върху бизнес покупко-продажбите на единствения жив наследник на президента Хънтър Байдън, които съгласно републиканците са съмнителни - и върху това, което президентът Байдън знае за дейностите на сина му.

Това е първият ход в политически развой, който може да докара до гласоподаване за импийчмънт в Камарата на представителите.

Ако това бъде утвърдено с нормално болшинство, може да последва развой в Сената на Съединени американски щати.

В малко изказване в Капитолия на Съединени американски щати Макарти сподели, че има " съществени и достоверни " обвинявания, свързани с държанието на президента.

„ Взети дружно, тези обвинявания рисуват картина на просвета на корупция “, сподели той.

В момента Хънтър Байдън е обект на федерално следствие за вероятни данъчни закононарушения, свързани с задграничните му бизнес ползи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР