Камъните в бъбреците са твърд, кристален минерален материал, който се

...
Камъните в бъбреците са твърд, кристален минерален материал, който се
Коментари Харесай

Как да прочистите камъни в бъбреците по естествен начин, само с четири съставки

Камъните в бъбреците са корав, бистър минерален материал, който се образува в бъбреците или уринарния тракт. Бъбречните камъни са относително необикновени - срещат се единствено на един на всеки 20 души по целия свят.

Бъбречните камъни се образуват, когато количеството създадена урина е по-малко и / или има остатък на субстанции,образуващи камъни в урината. По отношение на първото, дехидратацията е една от водещите аргументи за формиране на камъни в бъбреците.

Камъните в бъбреците са извънредно мъчителни. Когато камъкът се движи към уретера - тръбата, която свързва бъбреците и пикочния мехур - мощната болежка постоянно се усеща в профил и откъм гърба, под гръдния панер. Болката може да резонира до долната част на корема и слабините.

Почти всеки бъбречен камък минава от бъбреците през уретера и пикочния мехур. Консумирането на доста течности улеснява прекосяването на камъни в бъбреците, макар че множеството хора считат, че е належащо да одобряват някаква рецепта за лекуване на болката.

Сред другите признаци на камъни в бъбреците са: друг цвят на урината, кървава урина (в някои случаи), студени тръпки, нараснала температура и гадене.

ЧЕТИРИ СЪСТАВКИ, КОИТО МОГАТ ДА ПОМОГНАТ при камъни в бъбреците

За начало ще ви трябват следните четири съставки:

- 2 краставици

- Няколко листа от мента

- 1 литър вода

- Естествен, органически мед

Краставицитесъдържат голям брой В-витамини, в това число В1, В5 и В7 (биотин). Б витамините спомагат за облекчение на тревогата и са буфер за някои от нездравословните последствия от напрежението. Освен това краставиците съдържат доста фибри и вода - две съществени съставки за здравословно храносмилане.

Ментатае мощна противовъзпалителна съставна част и подкрепя храносмилането. Тя е и естествено средство за облекчение на гаденето и може да помогне за облекчение на газовете в стомаха и храносмилането.

Медът облекчава възпалението и умерена болежка. Подобно на краставиците и ментата, медът оказва помощ и за поощряване на здравословното храносмилане. Медът, несъмнено, е отличен и здравословен натурален подсладител. Добавя прелестен мирис на напитката, която ще приготвите.

Водата езадължителна съставна част, изключително когато се борите с камъни в бъбреците. Трябва да пиете минимум 10 чаши вода дневно, до момента в който изхвърляте камъка. Тази рецепта изисква литър вода. Водата спомага за разтваряне на камъните в бъбреците и предизвиква уринирането - две неща, които са от решаващо значение при освобождението на камъни в бъбреците. Консумирането на повече вода ще помогне за изчистване на токсините и облекчение на болката при камъни в бъбреците.

Ето инструкциите по какъв начин да извършите тази облекчаваща примес:

- Поставете всички съставки в блендера (не белете краставиците.)

- Разбърквайте, до момента в който сместа наподобява гладка и текстурирана.

Препоръчва се да изпиете този микс след закуска. Като опция, можете да пиете от напитката 30 минути преди всяко главно ястие, в случай че камъкът минава постепенно.

Важна информация за камъни в бъбреците:

- Калциевите камъни са най-разпространеният вид камъни в бъбрецитеи са породени от прекалено приемане на сол и метаболитни и / или уринарни аномалии.

- Дехидратацията, диетите, фамилната история и затлъстяването са четирите съществени рискови фактора.

- Слабият банкет на течности и несъразмерната консумация на скотски артикули и / или солени храни покачват риска от развиване на камъни в бъбреците.

- Превенцията е най-хубавият лек. За да се предотврати развиването на камъни в бъбреците се хидратирайте добре, намалете приема на сол, придържайте се към сдържан банкет на калций и намалете потреблението на скотски протеини.

- Повечето от бъбречните камъни, в последна сметка минават през уринарния тракт независимо в границите на 48 часа. Адекватния банкет на течности е от значително значение за прекосяването на камъка в този период.

- Болкоуспокояващите медикаменти (без рецепта) може да не са ефикасни против някои камъни. Инжекционни противовъзпалителни средства могат да бъдат предписани за надзор на болката./beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР