Към този момент не е взето решение къде ще водя

...
Към този момент не е взето решение къде ще водя
Коментари Харесай

Никола Минчев: Все още не сме взели решение дали ще има предизборна коалиция с ДБ

Към този миг не е взето решение къде ще повеждам листите на „ Продължаваме промяната “

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев.

Той добави, че някогашният вътрешен министър Бойко Рашков може би ще бъде част от листите на партията за идните избори.

„ Отцепилите се депутати от „ ИТН “ ще бъдат наши сътрудници, дали всички ще бъдат в нашите листи не мога да кажа. Все още не сме взели решение дали ще има предизборна коалиция с „ Демократична България “. Очакваме на следващия ден последните резултати от дълбочинната социология, която да ни даде отговорът какъв ще бъде резултата от предизборното коалиране “, сподели още Минчев.

Бившият ръководител на Народно събрание добави, че и за Политическа партия, и за Демократична България най-важното е да завоюват оптимален брой депутати в идващото Народно заседание, "като дали това ще стане при общо явяване или в границите на следизборна коалиция е въпрос, на който ще отговорят, когато видят резултатите от дълбочинното изследване ".

"Повече от ясно е, че даже да не се коалираме с Демократична България преди изборите в границите на 48-то Народно събрание ще работим дружно. Всички партии и обединения в идващото Народно събрание, които в действителност имат предпочитание за ясни промени, без задни мисли, както се оказа, че имаме подобен случай в обединението си от 47-то Народно събрание, са наши бъдещи сътрудници при вероятно последващо ръководство ", съобщи Минчев.

По думите му би трябвало да е доста ясно в една политическа мощ кой взима решенията.

"Защото в случай че те се взимат подмолно, някъде на прикрито, от някой диван, това не е методът. В 47-то Народно събрание индивидът, който даваше изказвания от диван, беше Слави Трифонов. Това, което сподели Кирил Петков по отношение на пенсионирането на Бойко Борисов е безусловно настоящ въпрос. Борисов ръководи повече от 10 година в България и резултатите ги знаем всички. За него към този момент е време да сервира политическата отговорност за това. В този смисъл идват думите на Кирил Петков за пенсионирането ", добави Минчев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР