Към настоящия момент съм отстранен от системата от МВР. Аз

...
Към настоящия момент съм отстранен от системата от МВР. Аз
Коментари Харесай

Банков: Не съм разпореждал СРС-та по отношение на политици и свързани с политическата дейност лица

" Към сегашния миг съм отхвърлен от системата от Министерство на вътрешните работи. Аз като шеф на дирекцията в никакъв случай не съм разпореждал никакви СРС-та във връзка с политици, претендент политици и свързани с политическата активност. Дирекцията е осъществявала наблюдаване върху чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са подпомагали тази активност ". Това сподели отстранения началник на дирекция " Вътрешна сигурност " по Нова телевизия.
Според него министър Бойко Рашков му нямал доверие, без да демонстрира доводите за това. По думите му дирекцията е работила по две основни каузи, свързани с пазаруване на гласове.
 Бойко Рашков разпореди дисциплинарно произвеждане против Стефчо Банков Бойко Рашков разпореди дисциплинарно произвеждане против Стефчо Банков
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разписа заповед за формиране на дисциплинарно произвеждане против някогашния шеф на " Вътр...
" В частта Министерство на вътрешните работи най-вероятно може би там има някакви ползи. Докладвал съм всичко на предния министър, както и на министър Рашков ", сподели още той. По думите му той не е нарушил етичните правила етичните правила, за които е упрекнат. " Не съм уронвал престижа на чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", сподели още Банков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР