Към момента ни се предоставя само една проба, която всички

...
Към момента ни се предоставя само една проба, която всички
Коментари Харесай

Георги Георгиев : Ако министър Шишков беше вложил това старание по-рано, стотици милиони можеха да бъдат спестени

Към момента ни се дава единствено една проба, която всички нападат. Тъй като има правила за взимане на сходни проби, едвам тогава би трябвало да се приказва. В сегашния случай звучи като политическо говорене. Ако министър беше вложил това усърдие, когато беше зам.-министър в предходното служебно държавно управление, тогава може би стотици милиони щяха да бъдат спестени на страната. Това заяви бившият народен представител от " " Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска в ефира на " Денят ON AIR ".

По думите му " министър Шишков продължава практиката за противозаконния инхаус ".

" Една от аргументите да има инженеринг е, че доста постоянно капиталовият план е толкоз фалшив, че на процедура е неосъществим и по време на строителството се постановат промени ", разясни той. 

Гостът означи, че " всички, които са в Закона за устройство на територията, са регламентирани - възложител, реализатор, архитект и строителен контрол, като всеки поотделно не си прави работата ". 

" Парите в строителството са повече, в сравнение с можем да усвояваме с качествено строителство. Това от време на време постанова претупване, няма хора ", безапелационен бе Георгиев. 

" Частичните дейности на министър Шишков не са свързани с търсенето на интереса на страната. В момента те са просто политически - в интерес на " " и Демократична България ", разяснява още той пред Bulgaria ON AIR.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР